Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
DongGuan Auris Network Technology Co., Ltd.
Type Business:
Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Merken:
DFOnePlus
Aantal werknemers:
50~100 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ 3000000 - US$ 5000000
Opgericht Jaar:
2017
Export pct:
90% - 100%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Beschrijving bedrijf
Auris gespecialiseerd in „Droge gedrukte bloemen“ materiële productie jarenlang.  De werkgever doet het werk van persbloemen vanaf 1993.  Het het planten gebied wordt gevestigd in Stad van bloem-KuMing, de cultuur van de meer dan 50.000 vierkante metersserre.  De belangrijkste markt is Japan, de V.S., Europa en Zuidoost-Azië.

 

Onze Fabrieksnadruk op allerlei gedrukte bloemen, bladeren, stammen en soorten natuurlijke installaties.  Het ridderspoor, Soorten Chrysant, nam etc. toe, Kantbloem, de kleinste 0.5CM bloem aan grootste bloem 12CM.   En nu, hebben wij meer dan honderd soorten de gedrukte bloemen, en de jaarlijkse productiecapaciteit is tot 200 miljoen PCs. Wij konden ook quarantainecertificatie voor grote hoeveelheidsorde aanbieden als behoefte overzeese verzending of luchtverzending.  

 

De droge gedrukte bloemen brengen toejuiching met hun heldere, natuurlijke kleuren en hun eeuwige vertoning. En kan de perfecte gift maken, omdat zij vreugde en schoonheid het hele jaar door brengen. Tenzij geplaatst in direct zonlicht, verdwijnen de droge gedrukte bloemen niet langzaam. Er is een grote verscheidenheid van droge gedrukte bloemen beschikbaar voor gebruik om een huis of een bureau op te helderen. Onze droge gedrukte bloemen worden omvat in enige bossen door verscheidenheid, in kronen, in gemengde boeketten en in hoorns des overvloeds. Geniet van de schoonheid die de droge bloemen in uw wereld kunnen brengen

 

Deze persen zijn geschikt en klaar het hele jaar door te gebruiken!  Elke bloem wordt geplant, geplukt, met de hand gedrukt en droog. Elke bloem kan in een verscheidenheid van hoeveelheden en pakketten worden gevonden. De persen zijn een perfecte toevoeging aan plakboeken, adreskaartjes, referenties, juwelen, en veel meer!

 

Geen kwestie de gelegenheid, Droge Gedrukte Bloem is de absolute beste keus in het vinden van kwaliteit en schoonheid in één!

 
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-135-3249-2663
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal